חדשות

שיטה חדשנית לדירוג מזונות מוצגת בספר חדש של מומחי תזונה בישראל

ספרם של פרופ' רם רייפן והתזונאית הקלינית מרב מור-אופיר יושק בשבוע הבא בכנס בנושא אתגרים והזדמנויות בקידום בריאות ותזונה בישראל

סימון מוצרי מזון. אילוסטרציה

שניים ממומחי התזונה המובילים בישראל ישיקו בשבוע הבא את ספרם החדש, "לבחור נכון – המדריך המלא לבחירת מזונות בריאים יותר" בכנס מקוון (24.11, 20:00).

מחברי הספר, פרופ' רם רייפן, מומחה למחלות דרכי עיכול ותזונה בילדים ופרופ' לתזונת האדם מהפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית והתזונאית הקלינית מרב מור-אופיר, מומחית בקידום בריאות ובוגרת בית הספר לתזונה של האוניברסיטה העברית, מציגים בספר שיטה חדשנית לדירוג וסימון מזונות, כלי הסברה מעשיים ומפורטים ביותר ושפה תזונתית חדשה לקידום בריאות הציבור.

על האתגרים וההזדמנויות בקידום בריאות ותזונה בישראל בתקופת הקורונה ולאחריה, יישא דברים באירוע ההשקה פרופ' חגי לוין, יו"ר איגוד רופאי בריאות הציבור בישראל.

להרשמה כנס - ליחצו כאן.

קישור להרשמה לכנס

נושאים קשורים:  פרופ' רם רייפן,  מרב מור-אופיר,  תזונה,  חדשות,  ספר,  פרופ' חגי לוין,  סימון מזונות
תגובות